OVER ONS

Samen vormen wij de toekomst van
remote werken

[removal.ai]_aede266c-45a7-4965-85c6-0d994859b1bc-positive-man-with-curly-hair-points-down-with-both-fore-fingers-advertises-new-material-floor-has-broad-smile-shows-perfect-even-teeth

+

90

opdrachtgevers

+

1400

kandidaten
OVER PREMOTE
Over ons
Kernwaarden
Missie
Visie

Wie zijn wij?

Bij Premote begrijpen we wat jij nodig hebt in een wereld waar remote werken de norm is geworden. Onze missie is eenvoudig: Je helpen jouw doelen te bereiken door de beste Nederlandstalige remote professionals te vinden. Wij zijn jouw toegewijde partners in deze reis naar een grenzeloze werkervaring. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan jouw verwachtingen, maar deze te overtreffen. Bij Premote draait alles om jouw. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit, transparantie en naadloze samenwerking. Wij geloven in jouw visie en zijn hier om te ondersteunen. Wij zijn Premote, en we zijn er voor je, altijd en overal. Samen creëren we een toekomst waar werken zonder grenzen mogelijk is. Welkom bij Premote, waar jouw succes onze prioriteit is.

TEAM PREMOTE

Maak kennis met onze professionals

Immanuel van Doorn

CEO

Kyarah Alberg

Recruitment Marketeer

Larissa Oostwijk

HR-medewerker

Een woordje van onze Pre-moters

Werk vinden dat past bij mijn leven en passies was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Premote heb ik de vrijheid om mijn uren aan te passen aan mijn eigen ritme, zonder enige druk. De mogelijkheid om vanuit elke locatie te werken maakt mijn work/life balans perfect. Premote heeft mijn professionele leven echt getransformeerd!

Jennifer

Bij Premote heb ik de kans gekregen om mijn dromen waar te maken. De flexibiliteit in uren en het feit dat ik overal kan werken, heeft me de vrijheid gegeven om mijn werk te combineren met mijn liefde voor reizen. Dit is niet alleen een baan, het is een levensstijl!

Kyarah

Bij Premote kan ik mijn eigen uren kiezen en heb ik zelfs remote training gevolgd om mijn vaardigheden te verbeteren. Deze flexibiliteit en kansen hebben me de vrijheid gegeven om te werken waar en wanneer ik wil, zonder belangrijke momenten in het leven te missen.Premote heeft mijn professionele leven echt naar een hoger niveau gebracht!

Larissa

Start jouw Remote carrière en join onze Premote-community!