HR Manager in detachering - 24 uur p.w.

Startdatum: Zo snel mogelijk

Intro

Heb je kennis van de Nederlandse markt en diverse COA's? Heb je kennis of ervaring met de HR-software, zoals ExactOnline-HR? Dan ben jij de HR Manager die wij zoeken!

Wie is de opdrachtgever?

Onze klant, is een betrouwbare en deskundige-boekhouder / administratiekantoor die klanten bedient binnen Nederland. Zij verzorgen de gehele administratie voor 150+ mkb-bedrijven en helpen klanten met hun financiële behoeften.
Verder begrijpen zij dat financiën een cruciale rol spelen in het succes en de groei van ondernemingen. Daarom bieden zij uitgebreide diensten aan om bedrijven te helpen bij het beheren en optimaliseren van hun financiële processen.

Wat houdt de functie in?

In deze rol als HR Manager Detachering ben je verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van het detacheringproces binnen het bedrijf. Je zult fungeren als een cruciale schakel tussen de organisatie, klanten en gedetacheerde medewerkers. Je zult een team van 45-50 gedetacheerde medewerkers ondersteunen op diverse locaties. Je bent een proactieve en resultaatgerichte professional met uitgebreide kennis van HR-processen, arbeidswetgeving en CAO-voorschriften.

Wat is het takenpakket?

- Verwerken van uren en declaraties van gedetacheerde medewerkers volgens de geldende procedures en richtlijnen;
- Beantwoorden van ad hoc vragen van klanten met betrekking tot detachering, arbeidsvoorwaarden en contractuele verplichtingen;
- Bijhouden van verlof- en verzuimregistraties, waarbij je ervoor zorgt dat deze voldoen aan de voorschriften en richtlijnen vanuit de diverse CAO's;
- Monitoren en bewaken van verlof- en verzuimgegevens, en het tijdig signaleren van afwijkingen of knelpunten;
- Zorg dragen voor een correcte administratieve afhandeling van verlofaanvragen, verzuimmeldingen en overige HR-gerelateerde processen.

Wat voor bedrijf kom je te werken?

Je komt te werken voor een jong dynamisch bedrijf die volledig remote werkt. De cultuur binnen het bedrijf creëert een stimulerende en positieve werkomgeving, waarin zij streven naar continu verbetering, innovatie en teamwork. Ze geloven dat de combinatie van een volledig digitale cultuur, een kleine platte onderneming en korte lijnen met het management hen onderscheidt en hun in staat stelt om succesvol te zijn in de dynamische detacheringsmarkt.

Wat zijn de vereiste?

- Een afgeronde hbo-opleiding in HRM of een gerelateerd vakgebied;
- Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare HR-rol, bij voorkeur binnen de detachering of uitzendbranche;
- Uitgebreide kennis van HR-processen & arbeidswetgeving;
- Kennis van diverse CAO's in de financiële en bancaire sector of bereid zijn om dit te leren;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om op een professionele en klantgerichte manier met interne en externe belanghebbenden om te gaan;
- Uitstekende punctualiteit en aandacht voor detail;
- Sterke stressbestendigheid en vermogen om onder druk te werken;
- Grondige kennis van administratieve procedures en systemen.

Wat kun je verwachten?

- Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een toonaangevend detacheringsbedrijf in de financiële sector;
- Een prettige werkomgeving met enthousiaste team;
- Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
- Marktconform salaris;
- Volledige flexibele werktijden;
- Startdatum: zo snel mogelijk.

Vragen?

Mail naar vacatures@premote.nl of Whatsapp naar +31610420451