Op zoek naar een Remote baan?

Solliciteer dan bij Premote!

Langer termijn contracten

Flexibele uren

90+ opdrachtgevers

Waarom kiezen voor Remote werk?

Work/life balance

Wil jij je werk en privé makkelijker combineren? Met een Remote job heb je straks geen reistijd en heb je meer tijd voor je privé. Zo kan jij jouw werk beter combineren met je gezins- of privéleven of leven als een Digital-nomade.

Vind jouw droombaan

In de Remote werkomgeving zijn er meer banen beschikbaar dan bij jou fysiek in de buurt. Dit betekent dat je meer kans hebt om een baan te vinden dat gericht is op jouw voorkeuren en ambities.

Keuze voor flexibeliteit

Een groot deel van de Remote banen kan je flexibel op eigen beschikbare tijden invullen. Maar je kunt ook kiezen voor een parttime baan, die je kunt combineren met je huidige verplichtingen.

Waarom kiezen voor Premote?

Meer dan 90+ opdrachtgevers

Verschillende opdrachtgevers zijn gekoppeld aan Premote gekoppeld. BIj een inschrijving van ons heb je direct toegang tot alle opdrachtgevers waarbij wij je kunnen voorstellen.

Zekerheid

Met Premote krijg je een overeenkomst bij een vast bedrijf met vaste uren. Zo heb je straks zekerheid van een maandelijks inkomen en kun je doorgroeien in een organisatie.

Remote training

Nog geen ervaring met Remote werken? Geen probleem, wij hebben de ervaring met Remote werken, en hebben hiervoor een training ontwikkeld, zodat jij een optimale samenwerking hebt met je opdrachtgever.

African american young man work at home, showing thumb up for good work on the background of working desk.

Klaar to go Remote?

Solliciteer voor onze talent pool, zodat wij weten van jouw beschikbaarheid.