Commercieel medewerker - 10 uur p.w.

Startdatum: Zo spoedig mogelijk

Intro

Op zoek naar een opwindende kans als Commercieel Medewerker waarbij je je commerciële vaardigheden kunt benutten en je passie voor klantrelaties tot leven kunt brengen? Heb je een talent voor nauwkeurigheid en ben je bedreven in het beheren van e-mails, gegevensinvoer en het regelen van bezichtigingen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een toonaangevend vastgoedbedrijf dat actief is in de dynamische vastgoedsector. Met een rijke geschiedenis en een sterke aanwezigheid in de markt, heeft hun bedrijf zich gevestigd als een betrouwbare partner voor klanten en investeerders. Ze beheren een gevarieerde portefeuille van commerciële en residentiële vastgoedprojecten, en ze zijn trots op hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid in alles wat ze doen.

Wat houdt de functie in?

Als Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en opvolgen van e-mails. Daarnaast houd je je bezig met het invoeren van gegevens in het CRM-systeem, variërend van nieuwe klantinformatie tot beschikbare woningen. Ook behoort het inplannen van bezichtigingen tot je takenpakket. Deze functie heeft een sterke commerciële focus, waarbij het eerste contact met ons kantoor meestal via e-mail verloopt, voornamelijk voor het inplannen van bezichtigingen.

Wat is het takenpakket?

- Opvolgen en beantwoorden van e-mails;
- Accuraat verwerken van gegevens in het CRM-systeem;
- Inplannen van Bezichtigingen;
- Commerciële Focus.

Wat voor bedrijf kom je te werken?

Je komt te werken in een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door haar informele en hartelijke karakter. Als een klein bedrijf hebben ze bewust gekozen voor een werkomgeving waarin persoonlijke relaties en open communicatie centraal staan. Hun informele sfeer betekent dat iedereen wordt aangemoedigd om zichzelf te zijn en bij te dragen aan een vriendelijke en positieve werkomgeving. Het creëert een atmosfeer waarin collega's gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren en samenwerken, zonder de belemmeringen van strikte hiërarchieën.

Wat zijn de PRE's?

- Affiniteit met vastgoed;

Wat zijn de vereiste?

- Uitstekende commerciële vaardigheden;
- Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
- Uitgebreide kennis van CRM-systemen;
- Nieuwsgierig & assertief;
- Flexibele Werktijden: De verplichte uren zijn vast (woensdag & vrijdag 10:00 - 10:30 uur NL-tijd), maar de overige uren zijn flexibel.

Wat kun je verwachten?

- Wij bieden een marktconform salaris;
- Volledig remote werken en je werkschema aan te passen aan je behoeften en verplichte uren;
- Samenwerken met een gepassioneerd en toegewijd team in de vastgoedsector, waarbij teamwork en open communicatie hoog in het vaandel staan;
- De kans om waardevolle ervaring op te doen in de vastgoedbranche en je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen.

Vragen?

Mail naar vacatures@premote.nl of Whatsapp naar +31610420451