Accountmanager (Hybride)
40 uur p.w

Startdatum: Zo snel als mogelijk

Intro

Wil jij de drijvende kracht zijn achter groei en succes, terwijl je werkt in een dynamische en uitdagende omgeving. Ben jij een gedreven professional met sterke communicatieve vaardigheden en een passie voor het opbouwen van duurzame relaties? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wie is de opdrachtgever?

Onze klant is gevestigd in het hart van Amsterdam, ze zijn een jong en snelgroeiend online advertisement agency. Sinds 2014 zijn ze uitgegroeid tot een gedreven team, werkend vanuit een prachtig kantoor in het centrum van Amsterdam. Zij fungeert als de schakel tussen adverteerders en publishers, waarbij ze zorgen voor de perfecte omstandigheden voor beide partijen, van advies over campagne-optimalisatie tot een goed werkend tracking systeem.

Wat houdt de functie in?

Als accountmanager opereer je zelfstandig en richt je je voornamelijk op het onderhouden van relaties, het aantrekken van nieuwe klanten en het volgen van marktontwikkelingen. Je informeert en adviseert zowel huidige als potentiële klanten over deze ontwikkelingen en kansen op de markt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van strategische en marketingplannen die zijn gericht op het benutten van de besproken kansen en het omgaan met eventuele bedreigingen.

Wat is het takenpakket?

1. Sales: Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten en overtuigt hen om zich aan te sluiten en campagnes te draaien via ons netwerk;
2. Relatiemanagement: Je onderhoudt sterke relaties met onze partners en zoekt proactief naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden;
3. Optimalisatie: Je monitort en analyseert de resultaten via hun performance marketingsysteem. Op basis hiervan stuur je bij en optimaliseer je voor maximaal rendement.

Wat voor bedrijf kom je te werken?

Onze opdrachtgever waardeert niet alleen de professionele kwaliteiten, maar ook een goede sfeer en plezier tijdens het werk. Ze hechten waarde aan open communicatie en teamwork, waarbij ze streven naar groei en succes als team en bedrijf.

Wat zijn de vereiste?

- Minimaal een bacheloropleiding in een relevant vakgebied;
- Minimaal 2 jaar saleservaring met een flinke dosis zelfvertrouwen;
- Een passie voor het binnenhalen van deals en het opbouwen van partnerships;
- Heeft een natuurlijke gunfactor en weet anderen te overtuigen;
- Toont doorzettingsvermogen en werkt altijd met een glimlach;
- Geen ervaring in deze branche? Geen probleem, we investeren graag in je om je op te leiden;
- Woonachtig in Nederland en beheersing van de Nederlandse of Engelse taal (minimaal één van beide is vereist).

Wat kun je verwachten?

- Sterk basissalaris met zeer riante bonusregeling;
- Hybride werkplek waarbij woensdag en donderdag vanuit huis te werken, en de overige dagen op kantoor;
- Doorgroeimogelijkheden tot aan 100% zelfstandig te leiden projecten;
- Mogelijkheid om internationale conferenties te bezoeken.

Vragen?

Mail naar vacatures@premote.nl of bel naar +3120 362 78 63